Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε αποθήκη με εξαρτήματα πλοίων στην Λεμεσό

Συναγερμός στην Πυροσβεστική - Φωτιά σε αποθήκη με εξαρτήματα πλοίων στην Λεμεσό

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 4:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Απριλίου, μετά από πληροφορία για πυρκαγιά σε αποθήκη σε περιοχή της Λεμεσού.

Η αποθήκη περιείχε εξοπλισμό και εξαρτήματα πλοίων. Για την κατάσβεση της φωτιά ανταποκρίθηκαν της Υπηρεσίας από το σταθμό της Λεμεσού με 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. 

Η πυρκαγιά που τέθηκε υπό έλεγχο, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό που αναφέρεται πιο πάνω.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται στον χώρο για τελικές κατασβέσεις, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE