Με Σανέρ και Ερτουγρούλογλου στην δεξίωση ο Τατάρ

Με Σανέρ και Ερτουγρούλογλου στην δεξίωση ο Τατάρ

Με τον Πρόεδρο του ΚΕΕ και "πρωθυπουργό", Ερσάν Σανέρ και τον "υπεξ", Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, που ήταν και στην συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ, προσήλθε στην δεξίωση που παραχώρησε ο Αντόνιο Γκουτέρες σε όλες τις πλευρές που συμμετέχουν στην άτυπη πενταμερή της Γενεύης, το Βράδυ της Τρίτης.

Ο Τ/κ ηγέτης και η συνοδεία του έφτασαν με χωριστό αυτοκίνητο αλλά στην ίδια αυτοκινητοπομπή με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, συνοδεία περιπολικών και αρκετών αυτοκινήτων.

Κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο όπου ο ΓΓ του ΟΗΕ παραχώρησε την δεξίωση, ο κ, Τσαβούσογλου ρωτήθηκε από Ε/κ δημοσιογράφο στα αγγλικά, αν άλλαξε την άποψή του για τα δύο κράτη, χωρίς να δώσει απάντησε. Ο Τούρκος Υπουργός χαιρέτισε προς την πλευρά που οι δημοσιογράφοι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή και εισήλθε στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Ξεκίνησε στις 22:00 ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2025. Η Κλαυδία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Αστερομάτα», ενώ εμφανίζεται στη 17η θέση ανάμεσα στις 26 χώρες που συμμετέχουν. Μεγάλα φαβορί, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι η Σουηδία, η Αυστρία και η Γαλλία. Δείτε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο μεγάλο τελικό

BEST OF TOTHEMAONLINE