ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου

Το Εθνικό Συμβούλιο συνεδρίασε απόψε στη Γενεύη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ενόψει της αυριανής έναρξης της άτυπης διάσκεψης και των επαφών που θα έχει η ελληνοκυπριακή πλευρά στο πλαίσιό της, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Κατά τη σύσκεψη τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή στη μνήμη του Βάσου Λυσσαρίδη.


Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προήδρευσε της σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου, στη Γενεύη, όπου αύριο θα αρχίσουν οι εργασίες της άτυπης διάσκεψης για την Κύπρο, για την οποία συνοδεύουν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη οι πολιτικοί αρχηγοί.

"Το Εθνικό Συμβούλιο συνεκλήθη από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ενόψει της αυριανής έναρξης της άτυπης διάσκεψης και των επαφών που θα έχει η ελληνοκυπριακή πλευρά στο πλαίσιο της", προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμη πως "κατά τη σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή στη μνήμη του Βάσου Λυσσαρίδη, ο οποίος απεβίωσε σήμερα".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top