Μόνο για επείγουσες περιπτώσεις και με ραντεβού θα δέχεται πολίτες το Τμήμα Φορολογίας

Μόνο για επείγουσες περιπτώσεις και με ραντεβού θα δέχεται πολίτες το Τμήμα Φορολογίας

Δεν θα επιτρέπεται η προσέλευση κοινού στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία του Τμήματος Φορολογίας, πλην πολύ επειγουσών περιπτώσεων για τις οποίες θα πρέπει να προηγηθεί διευθέτηση ραντεβού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Φορολογίας.

Ταυτόχρονα διευκρινίζει ότι για τις πολύ επείγουσες περιπτώσεις μόνο το κοινό θα πρέπει να επικοινωνεί με τον αρμόδιο κλάδο των Επαρχιακών Γραφείων, στα τηλέφωνα επικοινωνίας που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Τμήματος και αφού επιβεβαιωθεί το επείγον του θέματος και η αναγκαιότητα της φυσικής παρουσίας του φορολογούμενου στα Επαρχιακά Γραφεία, θα οριστεί από τον αρμόδιο Λειτουργό ημέρα και ώρα επίσκεψης.
 
Τέλος το Τμήμα προτρέπει τους πολίτες να διεκπεραιώνουν τις εργασίες ηλεκτρονικά εκεί και όπου είναι δυνατό.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE