ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν είναι τελεσίδικα τα μέτρα – Ξεκαθαρίστηκε πως το lockdown μπορεί να έρθει και τις επόμενες μέρες

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν είναι τελεσίδικα τα μέτρα – Ξεκαθαρίστηκε πως το lockdown μπορεί να έρθει και τις επόμενες μέρες

Με αυστηροποίηση των μέτρων όπως όλα δείχνουν θα πορευτούμε τις επόμενες μέρες αφού ο Νίκος Αναστασιάδης φαίνεται πως αποφάσισε -τουλάχιστον προς το παρόν να μην πάμε σε αυστηρό lockdown θέλοντας να εξαντλήσει προφανώς όλα τα περιθώρια.

Όπως πληροφορούμαστε η κατάσταση και τα δεδομένα θα αξιολογούνται καθημερινά και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα να συνέλθει εκτάκτως η επιστημονική ομάδα αλλά και το Υπουργικό με μόνο μέτρο πλέον το αυστηρό «λουκέτο».

Άλλωστε έχει επικοινωνηθεί επαρκώς ότι το lockdown παραμένει ως έσχατη λύση και θα είναι στο τραπέζι αφού αν ξεφύγει η κατάσταση, οι κόποι και οι θυσίες που έγιναν όλους αυτούς τους μήνες θα πάνε «χαμένες».

Οι ισορροπίες είναι λεπτές και η κατάσταση εύθραυστη, τόσο με τους δείκτες όσο και με τις νοσηλείες οπότε όλοι οι αρμόδιοι παραμένουν σε εγρήγορη, ευελπιστώντας να μην υπάρχει επιδείνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE