Λευκωσία: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 42χρονου Στάθη Κατσαρή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λευκωσία: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 42χρονου Στάθη Κατσαρή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θρήνος και σπαραγμός για τον άδικο χαμό του 42χρονου, Στάθη Κατσαρή, ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό το βράδυ της Τρίτης 06/04.       

Αυτή τη στιγμή (08/04), τελείται η κηδεία του 42χρονου στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του, παρευρέθηκαν στην κηδεία για να πούνε το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τους.  

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό άρθρο, ο Στάθης νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο με κορωνοϊό και το βράδυ της Τρίτης (06/04), έφυγε από τη ζωή, με τον θάνατο του να σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ήταν αγαπητός σε πολύ κόσμο. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα άνθρωπο έξω καρδιά, ο οποίος ήταν πάντα χαμογελαστός, κοντά στους φίλους του και έτοιμος να βοηθήσει.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE