Ξανά σε μεγάλο «μαγαζί» ο Μάριος Ηλία! «ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟΣ» για Αρχάγγελο…

Ξανά σε μεγάλο «μαγαζί» ο Μάριος Ηλία! «ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟΣ» για Αρχάγγελο…

Αλλάζει ξανά ομάδα το καλοκαίρι ο Μάριος Ηλία.

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός, μένει ελεύθερος σε δυο μήνες από τον Εθνικό Άχνας και αποφάσισε να κάνει εκ νέου το μεγάλο βήμα στην καριέρα του να φορέσει τη φανέλα μεγάλης ομάδας (θήτευσε πριν μερικά χρόνια στην ΑΕΛ).

Όπως πληροφορούμαστε, ο μακρυμάλλης φορ, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ίσως να έχει βάλει και την πλατιά του σε συμβόλαιο. Δικαιούται να πράξει κάτι τέτοιο, αφού λήγει η σύμβαση του με τον Εθνικό τέλη του Μάη.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE