Το ιρανικό πλοίο Saviz δέχθηκε επίθεση με μαγνητικές νάρκες - Kαμία εμπλοκή των ΗΠΑ λένε Αμερικανοί Αξιωματούχοι

Το ιρανικό πλοίο Saviz δέχθηκε επίθεση με μαγνητικές νάρκες - Kαμία εμπλοκή των ΗΠΑ λένε Αμερικανοί Αξιωματούχοι

Το ιρανικό φορτηγό πλοίο Saviz επλήγη από μαγνητικές νάρκες στην Ερυθρά Θάλασσα, ανέφερε το ημικρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, επικαλούμενο πληροφορίες που συγκέντρωσε δημοσιογράφος του.

 
"Το ιρανικό φορτηγό πλοίο Saviz βρισκόταν σταθμευμένο στην Ερυθρά Θάλασσα τα τελευταία λίγα χρόνια για να υποστηρίζει Ιρανούς καταδρομείς που στέλνονται σε αποστολές συνοδείας εμπορικών πλοίων (κατά επιθέσεων πειρατών)", μετέδωσε το Tasnim. Δεν έχει υπάρξει άμεση επίσημη απάντηση του Ιράν για το περιστατικό.
 
Αμερικανοί αξιωματούχοι μιλώντας στο Reuters, υπό την προϋπόθεση να μην κατονομαστούν, δήλωσαν πως οι ΗΠΑ δεν εξαπέλυσαν επίθεση στο ιρανικό πλοίο.
 
Το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya μετέδωσε πρώτο την είδηση της επίθεσης κατά του ιρανικού πλοίου, επικαλούμενο πηγές που ανέφεραν ότι το πλοίο δέχθηκε επίθεση στ` ανοικτά των ακτών της Ερυθραίας και ότι το πλοίο ανήκει στους Φρουρούς της Επανάστασης, χωρίς ωστόσο να δίνει στοιχεία που να στηρίζουν τον ισχυρισμό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE