Πρόβα πλάνου

Πρόβα πλάνου

Σχήμα με Ντούνη και Γροντή βασικούς δοκίμασε ο προπονητής της ΑΕΚ εν όψει Απόλλωνα

Τις σκέψεις του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα έδειξε στη σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας, φανερώνοντας την πρόθεσή του να προχωρήσει σε αλλαγές στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Με τους Πλατέλλα, Κρισάντους να μένουν εκτός και τους Γροντή, Ντούνη να παίρνουν θέση με την ομάδα των βασικών. 

Στην άμυνα δεν υπήρξε κάποια αλλαγή με τους Μπακάκη (δεξιός μπακ), Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο (στόπερ), Πεταυράκη (αριστερός μπακ) να διατηρούν τις θέσεις τους, όπως και οι Γιόχανσον, Ανάκογλου στα αμυντικά χαφ. Στο δεξιό άκρο της επίθεσης αγωνίστηκε ο Ντούνης, στο αριστερό ο Μπαρμπόσα, ενώ πίσω από τον Αραβίδη, σε ρόλο επιτελικού, ήταν ο Γροντής.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.