Πρόβα πλάνου

Πρόβα πλάνου

Σχήμα με Ντούνη και Γροντή βασικούς δοκίμασε ο προπονητής της ΑΕΚ εν όψει Απόλλωνα

Τις σκέψεις του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα έδειξε στη σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας, φανερώνοντας την πρόθεσή του να προχωρήσει σε αλλαγές στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Με τους Πλατέλλα, Κρισάντους να μένουν εκτός και τους Γροντή, Ντούνη να παίρνουν θέση με την ομάδα των βασικών. 

Στην άμυνα δεν υπήρξε κάποια αλλαγή με τους Μπακάκη (δεξιός μπακ), Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο (στόπερ), Πεταυράκη (αριστερός μπακ) να διατηρούν τις θέσεις τους, όπως και οι Γιόχανσον, Ανάκογλου στα αμυντικά χαφ. Στο δεξιό άκρο της επίθεσης αγωνίστηκε ο Ντούνης, στο αριστερό ο Μπαρμπόσα, ενώ πίσω από τον Αραβίδη, σε ρόλο επιτελικού, ήταν ο Γροντής.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE