ΕΛΛΑΔΑ

Οι απόντες και ο αμφίβολος

Οι απόντες και ο αμφίβολος

Με δύο απουσίες και έναν... αμφίβολο, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών (10/5, 16:45).

Το απουσιολόγιο του Σωτήρη Μανωλόπουλου είχε γραμμένα τα ονόματα των Βλαδιμήρου Γιάνκοβιτς και Νίκου Παππά. Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο και συνεχίζει... στα πιτς. Εκεί βρίσκεται και ο 25χρονος γκαρντ που μετά το χτύπημά του στο πρόσωπο στο ματς με την Ελευσίνα, αναμένεται να χάσει δυο-τρεις προπονήσεις. Οι «πράσινοι» έδωσαν άδεια ως το Σάββατο (9/5) στον Παππά για να ξεκουραστεί.

Τέλος, ο Εστεμπάν Μπατίστα ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, αφού το αιμάτωμα στον αγκώνα συνεχίζει να τον επηρεάζει.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top