Φώναζε 'βοήθεια' και τον εντόπισαν ψαράδες - Επιχείρηση διάσωσης 34χρονου στην Πάφο

Φώναζε 'βοήθεια'  και τον εντόπισαν ψαράδες - Επιχείρηση διάσωσης 34χρονου στην Πάφο

Γύρω στις 10.30 χθες Δευτέρα βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε θαλάσσια περιοχή της Πάφου ακούστηκε άγνωστο πρόσωπο να καλεί σε βοήθεια. 

Στην περιοχή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, ενώ κλήθηκε και η αστυνομική άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας «Αστραπή 31», όπου ξεκίνησαν έρευνες με τη συνδρομή και επαγγελματιών ψαράδων. 

Γύρω στις 11.30μ.μ., το πρόσωπο που κινδύνευε εντοπίστηκε από επαγγελματίες ψαράδες, οι οποίοι το μετέφεραν με συνοδεία της αστυνομικής ακάτου, με το σκάφος τους στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου, όπου παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.  

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος κρατήθηκε προληπτικά για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE