Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Δρ. Κολιού: «Αν δούμε ότι ανεβαίνουν οι δείκτες θα ξεχάσουμε το Πάσχα» - ΒΙΝΤΕΟ

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Δρ. Κολιού: «Αν δούμε ότι ανεβαίνουν οι δείκτες θα ξεχάσουμε το Πάσχα» - ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχητική κρίνεται η επιδημιολογική εικόνα των Επαρχιών Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου, πράγμα που συνεπάγεται με αυστηρά μέτρα, τα οποία θα μας συντροφεύουν μέχρι και το Πάσχα, σύμφωνα με τα όσα είπε η Καθηγήτρια Λοιμοξιολογίας και μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, Δρ. Μαρία Κολιού.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», η Δρ. Κολιού, ανέφερε πως στο τέλος της εβδομάδας, θα διαφανεί η τάση των εισαγωγών και των διασωληνωμένων.

Αναφερόμενη στην επόμενη φάση χαλαρώσεων, η καθηγήτρια, είπε πως ότι ήδη γίνονται προσπάθειες για να υπάρχουν χαλαρώσεις: «Αν δούμε ότι ανεβαίνουν οι δείκτες θα ξεχάσουμε το Πάσχα... Είναι κρίμα πραγματικά να γίνει κάτι τέτοιο.»

Όπως σημείωσε, οι τελικές αποφάσεις θα κριθούν από την επιδημιολογική εικόνα που θα επικρατεί την εβδομάδα συνεδρίασης του Υπουργικού.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE