Πέταξαν χειροβομβίδα σε κουρείο στη Λευκωσία - Ψάχνουν τους δράστες οι Αρχές

Πέταξαν χειροβομβίδα σε κουρείο στη Λευκωσία - Ψάχνουν τους δράστες οι Αρχές

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, διερευνά η Αστυνομία, μετά από ρίψη χειροβομβίδας, που σημειώθηκε τα ξημερώματα, εναντίον κουρείου στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.50π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδα η οποία εξερράγη εντός κουρείου στη Λευκωσία. Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά σε καρέκλα λουτήρα του κουρείου, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη σκηνή έσπευσε άμεσα ένας εκ των ιδιοκτητών του κουρείου, ο οποίος κατέσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί και ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE