ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ολοκλήρωση Διαγωνισμού Προγράμματος ''Μαθαίνω για τα Δάση'' 2020 - 2021 με τη στήριξη της EuroLife

Ολοκλήρωση Διαγωνισμού Προγράμματος ''Μαθαίνω για τα Δάση'' 2020 - 2021 με τη στήριξη της EuroLife

Η CYMEPA σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), και χορηγό την EUROLIFE στο πλαίσιο του Προγράμματος ''Μαθαίνω για τα Δάση'', διοργάνωσε Διαγωνισμό Τρισδιάστατης Μακέτας για το ΔΑΣΟΣ πού έληξε στις 15 Μαρτίου 2021.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα παιδιά των Σχολείων που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα. Κάθε συμμετοχή έπρεπε να προέρχεται από ένα παιδί και έναν γονέα. Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 55 δυάδες (παιδί- γονέας), από 83 Δημοτικά Σχολεία.
Το Πρόγραμμα "Μαθαίνω για τα Δάση" αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό πυλώνα δράσης του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη» της EuroLife, που φροντίζει μέσα από ανάλογες χορηγίες να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τα εφόδια και τα μέσα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα που αφορούν στην υγιεινή διατροφή, την άσκηση, την ορθή χρήση του ποδηλάτου και την αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον.
Το Πρόγραμμα «Μαθαίνω για τα Δάση» διοργανώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης FEE Foundation for Environmental Education και η CYMEPA είναι ο Εθνικός Χειριστής όλων των Προγραμμάτων του. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διεξάγονται σε συνεργασία με τους αρμόδιους λειτουργούς του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top