Θέλει τα «διαμάντια» ο Φανιέρος

Θέλει τα «διαμάντια» ο Φανιέρος

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, έχει αρχίσει τον προγραμματισμό της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν.

Θέλει να κάνει τον Ερμή πιο ανταγωνιστικό και να φέρει στην ομάδα νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά.

Τόπο στα νιάτα από τον πρόεδρο, που μαζί με τους μικρούς που έχει το ρόστερ, θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει παρών, αλλά και μέλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.