Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως νεότερα για το χαλλούμι από την Κομισιόν

Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως νεότερα για το χαλλούμι από την Κομισιόν

Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να γίνουν ανακοινώσεις για το χαλλούμι από την Κομισιόν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ, η εκπρόσωπος της Κομισιόν Μίριαμ Γκαρσία Φερέρ.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος ερωτηθείσα κατά την καθημερινή ενημέρωση των συντακτών δήλωσε ότι «υπάρχουν αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ποιότητα για την αναγνώριση ως προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης, καθώς και από την υγειονομική και φυτοϋγειονομικής πλευρά».

«Είναι πολύ νωρίς τώρα για να μάθουμε το αποτέλεσμα, επειδή αυτό συμβαίνει ακόμα και πρέπει ακόμη να θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε περίπου την επόμενη εβδομάδα ή την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της σημερινής διαδικασίας στην αρμόδια μόνιμη επιτροπή θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE