Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως νεότερα για το χαλλούμι από την Κομισιόν

Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως νεότερα για το χαλλούμι από την Κομισιόν

Την επόμενη εβδομάδα ενδεχομένως να γίνουν ανακοινώσεις για το χαλλούμι από την Κομισιόν, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ, η εκπρόσωπος της Κομισιόν Μίριαμ Γκαρσία Φερέρ.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος ερωτηθείσα κατά την καθημερινή ενημέρωση των συντακτών δήλωσε ότι «υπάρχουν αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ποιότητα για την αναγνώριση ως προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης, καθώς και από την υγειονομική και φυτοϋγειονομικής πλευρά».

«Είναι πολύ νωρίς τώρα για να μάθουμε το αποτέλεσμα, επειδή αυτό συμβαίνει ακόμα και πρέπει ακόμη να θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε περίπου την επόμενη εβδομάδα ή την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της σημερινής διαδικασίας στην αρμόδια μόνιμη επιτροπή θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE