ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίγο να καεί ζωντανός νεαρός στη Λεμεσό: Πήρε φωτιά το κορμί του!

Παραλίγο να καεί ζωντανός νεαρός στη Λεμεσό: Πήρε φωτιά το κορμί του!

Πανικός επικράτησε χθες βράδυ σε πολυκατοικία στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λεμεσού, από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα. Νεαρός τυλίχθηκε στις φλόγες όταν βενζίνη χύθηκε στα ρούχα του, ενώ επιδιόρθωνε μαζί με φίλους του μοτοποδήλατο.

Σύμφωνα με την αστυνομία το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10 και 30 το βράδυ σε διαμέρισμα 47χρονης που βρίσκεται στην οδό Αμερικής.  Στο διαμέρισμα βρισκόταν ο 18χρονος γιος της  με τρεις φίλους του ηλικίας 17 και 18 χρόνων. Οι νεαροί είχαν μεταφέρει στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο, το μοτοποδήλατο με σκοπό να το επιδιορθώσουν.

Οι νεαροί το είχαν βγάλει στη βεράντα και ενώ ο ένας εξ αυτών,  κρατούσε δοχείο με βενζίνη κατά λάθος την έχυσε πάνω. Λόγω του ότι όμως κρατούσε αναμμένο τσιγάρο, αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ακολούθησε πανικός στο διαμέρισμα με τους τρεις φίλους και τη μητέρα του ενός.  Έτρεχαν όλοι να σβήσουν τις φλόγες από το κορμί του, ενώ οι ένοικοι της πολυκατοικίας αφού ενημέρωσαν αστυνομία και πυροσβεστική βγήκαν στους δρόμους, αφού η φωτιά επεκτάθηκε στο διαμέρισμα.

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες τόσο οι φίλοι του όσο και πολίτες που έσπευσαν για βοήθεια κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά από το σώμα του νεαρού, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λεμεσού.

 Ο νεαρός φέρει εγκαύματα 2ου βαθμού σε όλο του το σώμα, έτσι κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη κλινική εγκαυμάτων του νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι και την πλάτη.

Εγκαύματα 1ου βαθμού στα χέρια και τα πόδια υπέστη και ο 18χρονος φίλος του. Ο 18χρόνος αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Λεμεσού, πήρε εξιτήριο.Από τη πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top