ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mας κοροϊδεύει ο καιρός: Ξεχάστε τις παραλίες για το Σαββατοκύριακο

Mας κοροϊδεύει ο καιρός: Ξεχάστε τις παραλίες για το Σαββατοκύριακο

Θα απογοητευτούν όσοι αναμένουν το Σαββατοκύριακο για να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια στις υπέροχες παραλίες του τόπου μας.

Ο καλός καιρός που επικρατεί σήμερα δεν θα ισχύσει και τις επόμενες ημέρες, αφού αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Υπηρεσίας Μετεωρολογίας ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

 Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα νότια παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 24 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικές κυρίως ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σαββατοκύριακο, αυξηµένες νεφώσεις κυρίως µετά το µεσηµέρι, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, ιδαίτερα την Κυριακή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το διήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top