Mας κοροϊδεύει ο καιρός: Ξεχάστε τις παραλίες για το Σαββατοκύριακο

Mας κοροϊδεύει ο καιρός: Ξεχάστε τις παραλίες για το Σαββατοκύριακο

Θα απογοητευτούν όσοι αναμένουν το Σαββατοκύριακο για να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια στις υπέροχες παραλίες του τόπου μας.

Ο καλός καιρός που επικρατεί σήμερα δεν θα ισχύσει και τις επόμενες ημέρες, αφού αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Υπηρεσίας Μετεωρολογίας ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

 Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα νότια παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 24 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικές κυρίως ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σαββατοκύριακο, αυξηµένες νεφώσεις κυρίως µετά το µεσηµέρι, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, ιδαίτερα την Κυριακή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το διήµερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE