«Σ’ ΕΝΑ ΚΥΜΑ» - ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΑΝΟΥ
22.03.2021 - 11:03
Η ανερχόμενη ερμηνεύτρια Αθηνά Λιανού, γνωστή από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece και σε διάφορες μουσικές παραστάσεις στην Κύπρο παρουσιάζει το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Σ’ ένα κύμα».
Ένα κλασσικό κομμάτι δοσμένο μέσα από την σύγχρονη ερμηνεία της Αθηνάς και αναφέρεται σε μια γυναίκα που αφήνετε στο κύμα να την παρασύρει στην αγκαλιά της δικής της γαλήνης, στο άλλο της μισό.
Τη μουσική υπογράφουν ο Ανδρέας Αναστασίου και η Sara Ljunggren και τους στίχους ο Ηλίας Αντωνιάδης. Την παραγωγή του κομματιού επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Χρυσίδης.
Την ενορχήστρωση του τραγουδιού επιμελήθηκε ο Αντώνης Καρατζίκης και ηχογραφήθηκε ζωντανά στην Αθήνα με τη συμμετοχή καταξιωμένων μουσικών της «The Athens Recording Orchestra».
To τραγούδι κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου 2021 από την Heaven Music σε όλα τα ψηφιακά κανάλια και στο YouTube.
Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ υπογράφει ο Δώρος Θεοδώρου.
Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.