Πλησιάζουν τις 132 χιλιάδες οι εμβολιασμοί στην Κύπρο

Πλησιάζουν τις 132 χιλιάδες οι εμβολιασμοί στην Κύπρο

Μέχρι και την Κυριακή έγιναν 131.623 εμβολιασμοί στην Κύπρο, εκ των οποίων οι 37.109 αφορούν άτομα που ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους, λαμβάνοντας και τις δύο δόσεις, σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

 
Επιπρόσθετα, 1.714 άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες έλαβαν την 1η δόση του εμβολίου, όπως επίσης και 225 κλινήρεις ασθενείς που εμβολιάζονται από κινητές μονάδες μέσω της διαδικασίας που θεσπίστηκε.

Το Υπουργείο Υγείας επισημαίνει ότι "με δεδομένο ότι η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού χωρίς καθυστέρηση, θα επιτρέψει στη χώρα μας να επιστρέψει στην κανονικότητα το συντομότερο, καλούνται όλοι οι πολίτες να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια, επιλέγοντας τον εμβολιασμό ως το όπλο για να προστατεύσουμε και να σώσουμε τη ζωή μας από την πανδημία".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE