Φονική επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο: Νεκρός 18χρονος - Μια σύλληψη

Φονική επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο: Νεκρός 18χρονος - Μια σύλληψη

Aπίστευτο περιστατικό μαχαιρώματος εκτυλίχθηκε στο ανατολικό Λονδίνο, με 18χρονο να βρίσκει τραγικό τέλος.

Ο Χουσεϊν Κοντρί υπέφερε από τραύματα στον λαιμό και τελικά πέθανε στο Γουόλθαμστοου του Λονδίνου, την Τετάρτη.

Ακόμη, τραυματίες της επίθεσης είναι ένας άντρας 20 ετών και μια γυναίκα στα 40, και οι δύο γνωστοί του άτυχου νέου.

Για το έγλημα έχει συλληφθεί ο 18χρονος Μάρβιν Γουορντ, ο οποίος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας θα εμφανιστεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

Λόγω των δύο άλλων τραυματισμένων ανθρώπων, κατηγορείται επίσης για απόπειρα δολοφονίας, ληστεία και οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE