Συζητούν πιθανή κατάργηση ή αύξηση των sms οι επιδημιολόγοι - Τα δύο σημεία που θα κρίνουν τις νέες αποφάσεις

Συζητούν πιθανή κατάργηση ή αύξηση των sms οι επιδημιολόγοι - Τα δύο σημεία που θα κρίνουν τις νέες αποφάσεις

Τα αποτελέσματα των παράνομων συναθροίσεων κατά το καρναβάλι της Λεμεσού, όπως και των χαλαρώσεων, που τέθηκαν σε ισχύ  την περασμένη εβδομάδα, και θα αρχίσουν να φαίνονται από την Τρίτη, 23 Μαρτίου, αναμένει η Επιδημιολογική Ομάδα προκειμένου να καταλήξει στη διαμόρφωση των εισηγήσεών της για λήψη αποφάσεων είτε περαιτέρω αυστηροποίησης των μέτρων ή και χαλάρωσης τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη σύσκεψη των επιδημιολόγων την προσεχή Τρίτη, θα αξιολογηθεί η επιδημιολογική εικόνα, ενώ ανακοινώσεις για νέα μέτρα αναμένεται να γίνουν την Τρίτη ή την Τετάρτη, 30 ή 31 Μαρτίου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE