Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Ο “πρωθυπουργός” Ερσάν Σανέρ δήλωσε ότι τις καθημερινές και τα Σάββατα θα συνεχιστεί η απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 21:00 με 05:00. Την Κυριακή η απαγόρευση θα είναι για όλη την ημέρα εκτός για απαραίτητες και επείγουσες εξόδους. Τα Σάββατα οι υπεραγορές, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα, τα φαρμακεία και τα εστιατόρια (μόνο έξω) είναι ανοικτά, ενώ τις Κυριακές μόνο τα φαρμακεία και οι φούρνοι. Σε ό,τι αφορά τα σχολεία, μόνο οι τελειόφοιτοι θα επιστρέψουν ενώ οι άλλες τάξεις θα κάνουν τηλεκπαίδευση.
Τα γυμναστήρια και τα γραφεία στοιχημάτων θα ανοίξουν 24 του Μάρτη και όσοι εργάζονται εκεί θα πρέπει να έχουν αρνητικό PCR. Οι επαγγελματίες κολυμβητές θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους σε πισίνες αλλά τα μαθήματα κολύμβησης απαγορεύονται.
Η μετάβαση από την Λευκωσία και την Κερύνεια προς Λεύκα, Μόρφου, Τρίκωμο και Αμμόχωστο επιτρέπεται μόνο με ειδική άδεια.
Εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά μεταξύ 22-26 Μαρτίου για να δοθεί διάλειμμα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καθώς υφίσταται κούραση με την τηλεκπαίδευση. Θα επανέλθουν με τηλεκπαίδευση στις 29 του Μάρτη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις