ΚΥΠΡΟΣ: Μοίρασε 'απλόχερα' εξώδικα η Αστυνομία για άλλη μια μέρα - Αυξάνονται οι καταγγελίες υποστατικών

ΚΥΠΡΟΣ: Μοίρασε 'απλόχερα' εξώδικα η Αστυνομία για άλλη μια μέρα - Αυξάνονται οι καταγγελίες υποστατικών

Σε 187 καταγγελίες πολιτών και οκτώ υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 14.119 έλεγχοι.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.200 έλεγχοι και προέκυψαν 42 καταγγελίες πολιτών και ενός υπεύθυνου υποστατικού, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 5.676 έλεγχοι με 84 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών.
 
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.253 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και τριών υποστατικών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.356 έλεγχοι με 19 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.706 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 869 έλεγχοι και προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών.
 
Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 998 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 10 καταγγελίες πολιτών, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία προέβη σε 57 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία. Η ΜΜΑΔ πραγματοποίησε 4 ελέγχους χωρίς καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE