Πέτρος Φιλιππίδης : Η συμφωνία με τη γυναίκα του και οι βαρύτατες καταγγελίες

Πέτρος Φιλιππίδης : Η συμφωνία με τη γυναίκα του και οι βαρύτατες καταγγελίες

Μια δυσάρεστη και ανυπόφορη καθημερινότητα βιώνει τον τελευταίο καιρό ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Όχι μόνο οι καταγγελίες εις βάρος του αυξάνονται συνεχώς, αλλά κάποιες από αυτές αναμένεται σύντομα να πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ το κλίμα στο σπίτι του είναι φορτισμένο.

Πέρα από τις καταγγελίες για περιστατικά προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακού εκφοβισμού, στον φάκελο που παρέδωσε στην εισαγγελία ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας περιλαμβάνονται και καταγγελίες για δύο απόπειρες βιασμού που δεν έχουν παραγραφεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.