ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση 19χρονος για διάρρηξη οικίας και ληστεία φούρνου στη Λεμεσό

Υπό κράτηση 19χρονος για διάρρηξη οικίας και ληστεία φούρνου στη Λεμεσό

Προς εξιχνίαση οδηγούνται δυο υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και ληστείας φούρνου στη Λεμεσό, μετά και τη σύλληψη 19χρονου, ο οποίος τέθηκε σήμερα υπό πενθήμερη κράτηση.

Για τη διάρρηξη, με λεία περιουσία αξίας πέραν των 200,000 ευρώ, τελούν ήδη υπό κράτηση 16χρονος και 15χρονος, ενώ ο16χρονος, μαζί με έναν 21χρονο, τελεί υπό κράτηση και για τη ληστεία του αρτοποιείου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 19χρονου προέκυψε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποίαν, φέρεται να συμμετείχε και στις δυο υποθέσεις που διερευνώνται από το ΤΑΕ Λεμεσού.
 
Η διάρρηξη της οικίας διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 8 Μαρτίου και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, οι δράστες έκλεψαν χρηματικό ποσό, ρολόγια και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας €209,620.
 
Η ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαρτίου, όταν δύο άγνωστοι άνδρες, που είχαν το πρόσωπο τους καλυμμένο με κουκούλα εισήλθαν στο αρτοποιείο. Αφού απείλησαν την υπάλληλο με ρόπαλο και μαχαίρι, πήραν χρηματικό ποσό από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και τράπηκαν σε φυγή, ενώ τρίτο πρόσωπο τους ανέμενε εκτός του αρτοποιείου. 
 
Το πρωί ο 19χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο πέντε ημερών.
 
Σε μια άλλη εξέλιξη, ενώπιον δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί και ο 42χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα σε σχέση με ληστεία περιπτέρου που διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου. Εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης.
 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top