Video: Αυτά είναι τα τρία πιθανά σενάρια για την ΑΤΑ - Οι εναλλακτικές της Κυβέρνησης
Τρία είναι τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι για την οριστική κατάληξη του ζητήματος της ΑΤΑ.

Σήμερα Κυριακή 14 Μαρτίου, η πόλη έχει οργανωθεί έτσι ώστε να τιμήσει τα αλλιώτικα καρναβάλια με έναν ξεχωριστό τρόπο. Οι οργανωμένοι καρναβαλιστές έχουν ανακοινώσει προ ημερών με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο που θα πραγματοποιηθούν τα καρναβάλια 2021.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Λεμεσιανοί θα μασκαρευτούν, θα στείλουν τον αριθμό 6 και θα επιβιβαστούν στα οχήματα τους για ένα ξέφρενο καρναβάλι που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.
Η ιδέα όπως αναγράφεται ήρθε από την βασίλισσα της ‘πελλάρας’ 2019, Μόνικα Πιερίδου και όπως φαίνεται έχουν όλα οργανωθεί έτσι ώστε να μην υπάρχουν παρατράγουδα.
Την αυτοκινητοπομπή θα συνοδεύει η Τροχαία Λεμεσού για να υπάρχει ασφάλεια και ομαλή διακίνηση, ενώ έχουν δοθεί ρητές οδηγίες έτσι ώστε κανένας πολίτης να μην κατέβει από το όχημα του.
Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση παρακάτω:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




