Σε κρίσιμη κατάσταση 28χρονος μετά από τροχαίο - Μυστήριο με την εξαφάνιση της μοτοσικλέτας του

Σε κρίσιμη κατάσταση 28χρονος μετά από τροχαίο - Μυστήριο με την εξαφάνιση της μοτοσικλέτας του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 28χρονος κάτοικος επαρχίας Λευκωσίας. 

Λίγο μετά τις οκτώ χθες Σάββατο 13 Μάρτιου βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νωρίς το απόγευμα είχε σημειωθεί οδική τροχαία σύγκρουση στο χωριό Δάλι, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά οδηγός μοτοσικλέτας. 

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην περιοχή, όπου από εξετάσεις που έκαναν εντόπισαν τη σκηνή της οδικής τροχαίας σύγκρουσης. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Στη σκηνή της σύγκρουσης, αλλά και από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, δεν έχει εντοπιστεί η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE