Δρ. Καραγιάννης: 'Θα έκανα δεύτερες σκέψεις αν θα ήμουν στην επιδημιολογική ομάδα' αναφέρει ένα χρόνο μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Καραγιάννης: 'Θα έκανα δεύτερες σκέψεις αν θα ήμουν στην επιδημιολογική ομάδα' αναφέρει ένα χρόνο μετά – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας χρόνος έχει συμπληρωθεί από τότε που ο κορωνοϊός ‘κτύπησε’ την Κύπρο, με όλους μας να αναπολούμε αυτό που μας λείπει πιο πολύ…την κανονικότητα.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, οι τρεις επιδημιολόγοι Μαρία Κολιού, Δωροθέα Πανά και Πέτρος Καραγιάννης, κάνοντας μια ανασκόπηση στον χρόνο που μας πέρασε με τον κορωνοϊό στις ζωές μας μίλησαν για όσα έχουμε διδαχθεί, τονίζοντας τη σημαντικότητα της δημόσιας υγείας.

Όπως είναι γνωστό οι επιδημιολόγοι μας ήταν και αυτοί που δέχονταν τα ‘πυρά’ του αγανακτισμένοι κόσμου, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις οι δημόσιες βρισιές στο όνομα τους έφερνε τους ίδιους αλλά και τις οικογένειες τους σε δύσκολη θέση. Συζητώντας για αυτό ο Δρ. Καραγιάννης με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε πως τώρα ένα χρόνο μετά γνωρίζοντας την κατάσταση, θα έκανε δεύτερες σκέψεις εάν θα συμμετείχε στην επιδημιολογική ομάδα.  

«Πολλές φορές δεχθήκαμε επιθέσεις διότι κάποιοι θεώρησαν ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν δεν ήταν σωστές και ότι ευθυνόμασταν για αυτές, αλλά κανείς μας δεν είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του το κακό του κόσμου, είμασταν εκεί για να βοηθήσουμε και να βγούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα από αυτή τη δοκιμασία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.