Θ. Αντωνίου: «Νίκη κάτω από αντίξοες συνθήκες – Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο»

Θ. Αντωνίου: «Νίκη κάτω από αντίξοες συνθήκες – Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο»

Δείτε τι δήλωσε στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης στο κύπελλο, ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Έχουμε καλό προβάδισμα όμως είναι μια μάχη που θα κριθεί και στα δυο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα και πήραμε μια πολύ δίκαιη νίκη. Η νίκη μας ήρθε κάτω από κάποιες αντίξοες συνθήκες. Η ομάδα έδειξε για πολλοστή φορά ότι έχει μέταλλο για να πάει μέχρι το τέλος. Δεν θα λέμε μεγάλα λόγια, θα βλέπουμε τα παιχνίδι ένα προς ένα και τότε θα δούμε που θα μας βγάλει ο δρόμος. Θέλουμε και στο »

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Η Δευτέρας είναι μακριά ακόμη. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε πως πάει στο τέλος».

 

 

The post Θ. Αντωνίου: «Νίκη κάτω από αντίξοες συνθήκες – Δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.