Συνέχισε δουλειά για το ντέρμπι με «Κυρία» – Πάει χωρίς δύο παίκτες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνέχισε δουλειά για το ντέρμπι με «Κυρία» – Πάει χωρίς δύο παίκτες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Απόλλωνας, ο οποίος ενημερώνει για την προπόνηση της Πέμπτης (25-02-2021), όπου συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του πρωινού της Πέμπτης (25/2) ενόψει της πρεμιέρας των playoffs με αντίπαλο την Ανόρθωση ο οποίος θα διεξαχθεί στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” τη Δευτέρα (1/3) .
Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και ως εκ τούτου ο κ. Πετράκης μπορεί να καταστρώσει τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους με κάρτες #Sachetti και #Benschop».

The post Συνέχισε δουλειά για το ντέρμπι με «Κυρία» – Πάει χωρίς δύο παίκτες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE