Παλαίμαχος της Ομόνοιας μίλησε για ΑΠΟΕΛ – Συμβόλαια, αλλεργία παραγόντων, παίκτης που ΞΕΧΩΡΙΣΕ και ΜΗΝΥΜΑ σε «Πούρσα»

Παλαίμαχος της Ομόνοιας μίλησε για ΑΠΟΕΛ – Συμβόλαια, αλλεργία παραγόντων, παίκτης που ΞΕΧΩΡΙΣΕ και ΜΗΝΥΜΑ σε «Πούρσα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ευαγόρας Χριστοφή, μιλώντας στον «Active» αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ, που τον έχει φέρει να είναι στο β΄ όμιλο.

Σε ότι αφορά το ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά οι παίκτες που είναι στο ρόστερ του δεν το έχουν επιβεβαιώσει ότι αξίζουν να έχουν πολύ ψηλά συμβόλαια επισήμανε «Έγιναν λάθος επιλογές, με ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια με κάποια μηδενικά που δεν τα αξίζουν. Είναι και παράγοντες που έχουν αλλεργία να πιάσουν ποδοσφαιριστή κάτω από τις 100.000 ευρώ, νομίζουν ότι εν κάμνει. Διαπραγματεύονται μόνο με παίκτες που έχουν απαιτήσεις πάνω των 150-200 χιλιάδων ευρώ».

Ο Ευαγόρας Χριστοφή τον μόνο παίκτη του ΑΠΟΕΛ που ξεχωρίζει είναι τον Γκαγιάς Ζαχίντ λέγοντας «Ξεχωρίζει και δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Κάποιοι άλλοι με τι παρουσιάζουν, δεν θα βρίσκουν εύκολα ομάδα και συμβόλαιο που αμείβονται στον ΑΠΟΕΛ».

Για τη συνέχεια και το ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι στο β΄ όμιλο παρατήρησε «Ο προπονητής πρέπει να δώσει κίνητρο στους παίκτες του, άλλωστε η διαφορά των 6 βαθμών από τις ομάδες που ακολουθούν δεν είναι μεγάλη».

 

The post Παλαίμαχος της Ομόνοιας μίλησε για ΑΠΟΕΛ – Συμβόλαια, αλλεργία παραγόντων, παίκτης που ΞΕΧΩΡΙΣΕ και ΜΗΝΥΜΑ σε «Πούρσα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE