Έρευνα της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα για την πώληση κομματιού δαπέδου της Σαλαμίνας

Έρευνα της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα για την πώληση κομματιού δαπέδου της Σαλαμίνας

Ερευνα άρχισε η «αστυνομία» στα κατεχόμενα για το μαρμάρινο κομμάτι δαπέδου από την αρχαία Σαλαμίνα που πωλείται στο διαδίκτυο. 


Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, ο «υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος», Φικρί Ατάογλου ανέφερε ότι έδωσε εντολή ν’ αρχίσει έρευνα για το θέμα.
 
Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Αστυνομία της Δημοκρατίας, μετά από σχετικό αίτημα του Τμήματος Αρχαιοτήτων, έχει ειδοποιήσει σχετικά την Ιντερπόλ για να σταματήσει η ηλεκτρονική πώληση και επικαλείται ε/κ δημοσιεύματα πως το μαρμάρινο κομμάτι πωλούσε στο e bay άτομο ρωσικής καταγωγής για 85 δολάρια. Σημειώνεται επίσης ότι μετά από λίγο το συγκεκριμένο μαρμάρινο κομμάτι δεν υπήρχε διαθέσιμο προς πώληση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE