Tα «χρυσά» γάντια του Β’ γύρου στον Λόρια – «Κέρδισε» Φαμπιανό και Γκατσέφσκι

Tα «χρυσά» γάντια του Β’ γύρου στον Λόρια – «Κέρδισε» Φαμπιανό και Γκατσέφσκι

Με οκτώ (8) αγώνες απαραβίαστης εστίας από τους 13 αγώνες, ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Giorgi Loria, είναι ο νικητής του βραβείου Stoiximan Golden Gloves για τον B’ Γύρο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος 2020/21.

Στη δεύτερη θέση ακολουθούν ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Fabiano και τερματοφύλακας της ΕΝΠ, Filip Gachevski, με εφτά και πέντε clean sheet αντίστοιχα.

The post Tα «χρυσά» γάντια του Β’ γύρου στον Λόρια – «Κέρδισε» Φαμπιανό και Γκατσέφσκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE