Φανέλες παικτών για πλειστηριασμό για οικονομική ενίσχυση του Ραφαήλ Στυλιανού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φανέλες παικτών για πλειστηριασμό για οικονομική ενίσχυση του Ραφαήλ Στυλιανού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από τον πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π., Γιώργο Μερκή:

«Οι ποδοσφαιριστές και κάποιοι φίλαθλοι σε συνεργασία με τον @paspcyprus και το @charityidols πρόσφεραν τις φανέλες τους και άλλες συλλεκτικές φανέλες που είχαν στην κατοχή τους προς πλειστηριασμό για οικονομική ενίσχυση του συνανθρώπου μας Ραφαήλ Στυλιανού.

Ξεκίνησε και η δεύτερη δημοπρασία και λόγω της αυξημένης ανταπόκρισης ποδοσφαιριστών (πρώην και νυν) αλλά και φιλάθλων θα υπάρξει και τρίτη δημοπρασία.

Είμαι σίγουρος ότι όσοι μπορούν θα βοηθήσουν γιατί σκοπός μας είναι να στηρίξουμε ένα συνάνθρωπο μας που δίνει τη δική του μάχη και χρειάζεται την συμπαράσταση και την βοήθεια μας.

Κράτα γερά φίλε Ραφαήλ είμαστε δίπλα σου και ευχόμαστε να ξανά κερδίσεις τη μάχη όπως το έχεις ξανακάνει.🙏🏻 @raphael_stylianou4 www.charityidols.com».

The post Φανέλες παικτών για πλειστηριασμό για οικονομική ενίσχυση του Ραφαήλ Στυλιανού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE