ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Bαλακάρι: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, θέλω να συνεχίσω στην Πάφο»

Bαλακάρι: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, θέλω να συνεχίσω στην Πάφο»

Ο μεσοεπιθετικός της Πάφου, Όνι Βαλακάρι, ο οποίος κάνει εκπληκτική χρονιά και έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα, μίλησε στον Super Sport Fm, και ανάφερε ανάμεσα σε άλλα, πως δεν σκέφτεται το μέλλον του αυτή τη στιγμή, και θέλει να συνεχίσει στην Παφιακή ομάδα.

Οι τοποθετήσεις του: 

Για το μέλλον του: «Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο την Πάφο και την τρέχουσα σεζόν. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει στο ποδόσφαιρο. Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις της ομάδας».

Αν θέλει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ: «Είναι δύσκολο να το πω αυτή τη στιγμή, θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την παρουσία της Πάφου στο β’ γκρουπ: «Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται για να περάσουμε αυτά τα ματς».

Αν θα μείνει στην Πάφο: «Σίγουρα θέλω να συνεχίσω. Περνάω πολύ καλά στην Πάφο. Είναι ένα σωστό μέρος για μένα ώστε να αναπτυχθώ και να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Οπότε θέλω να παραμείνω να συνεχίσω την ανάπτυξη και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Αν πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι περισσότερο: «Φυσικά και το πιστεύω. Είναι μία διαδικασία που θέλει καιρό. Αν θες να πετύχεις χρειάζεσαι τον χρόνο σου, όμως υπάρχει η προοπτική για να τα καταφέρουμε».

Το μήνυμα του στον κόσμο που απογοητεύτηκε: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση των οπαδών, δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε για να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που δεν τα καταφέραμε, το έχουμε συζητήσει μέσα στην ομάδα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τα πάμε καλύτερα την επόμενη χρονιά. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να παίζουμε ομαδικά. Τότε μόνο ανεβαίνουμε και επίπεδο, έτσι θα πρέπει να παίζουμε πρώτα για την ομάδα».

Αν του αρέσει στην Κύπρο: «Έχω συμπληρώσω έναν χρόνο στην Πάφο και το απολαμβάνω. Απολαμβάνω τον καιρό, πολύ καλές καιρικές συνθήκες για να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο».

The post Bαλακάρι: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, θέλω να συνεχίσω στην Πάφο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top