Προειδοποιητικές επιστολές Κομισιόν σε έξι κράτη μέλη για δυνητικά δυσανάλογα περιοριστικά μέτρα

Προειδοποιητικές επιστολές Κομισιόν σε έξι κράτη μέλη για δυνητικά δυσανάλογα περιοριστικά μέτρα

Η Kομισιόν ανακοίνωσε ότι απέστειλε προειδοποιητικές επιστολές σε 6 κράτη μέλη της ΕΕ λόγω επιβολής περιοριστικών μέτρων στις διασυνοριακές μετακινήσεις τα οποία είναι κατά πολύ αυστηρότερα από τις συστάσεις που έχει υιοθετήσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και είναι δυνητικά δυσανάλογες.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν Κρίστιαν Βίγκαντ, οι έξι χώρες είναι το Βέλγιο, η Γερμανία, η Δανία, η Φινλανδία, η Ουγγαρία και η Σουηδία. Τα εν λόγω κράτη μέλη έχουν 10 μέρες να απαντήσουν στην επιστολή.

Το ζήτημα των μετακινήσεων και των περιορισμών θα τεθεί επίσης στο σημερινό Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων (ΣΓΥ) που συνέρχεται με τηλεδιάσκεψη για να προετοιμάσει τη Σύνοδο των ηγετών της Πέμπτης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE