ΛΕΜΕΣΟΣ: Τοποθέτησαν φέρετρο έξω από το Δημαρχείο - Μοίρασαν κόλυβα στους διαμαρτυρόμενους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τοποθέτησαν φέρετρο έξω από το Δημαρχείο - Μοίρασαν κόλυβα στους διαμαρτυρόμενους

Εκδήλωση διαμαρτυρίας, και αυτή ειρηνική, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 20/2 στη Λεμεσό.

Γύρω στα 300 άτομα, κρατώντας κεριά στα χέρια διαμαρτυρήθηκαν για τα κακώς κείμενα που το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην κυπριακή κοινωνία ενώ συμβολικά, τοποθέτησαν και φέρετρο τόσο έξω από την επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, όσο και στη συνέχεια έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, στη συμβολική «κηδεία» της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μοιράστηκαν και κόλυβα.

Σχετικό πανό ανέγραφε: «Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE