Το πάλεψε ο… μασκοφόρος Νταουσβίλι

Το πάλεψε ο… μασκοφόρος Νταουσβίλι

Ο Γεωργιανός άσος της Ανόρθωσης, Μουρτάζ Νταουσβίλι, αγωνίστηκε με προστατευτική μάσκα στο ματς με τη Δόξα, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Ήταν στο αρχικό σχήμα, όμως δεν πατούσε καλά στο γήπεδο, αφού η συγκεκριμένη μάσκα δυσκόλευε τις προσπάθειες του.

Έκανε αρκετά λάθη στο Α΄ ημίχρονο και εν τέλει, ο Τιμούρ Κετσπάγια τον απέσυρε στην ανάπαυλα, βάζοντας στη θέση του τον Χουσμπάουερ στο 46΄.

Αν μη τι άλλο όμως, το πάλεψε όσο μπορούσε ο… μασκοφόρος Νταουσβίλι.

The post Το πάλεψε ο… μασκοφόρος Νταουσβίλι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE