Διπλό φονικό : Ανανέωση διατάγματος κράτησης 59χρονου

Διπλό φονικό : Ανανέωση διατάγματος κράτησης 59χρονου

Σε συνεδρίαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αποφασίστηκε η ανανέωση του διατάγματος κράτησης 59χρονου σε σχέση με το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, 2021 στο Τσέρι.

 

Ο 59χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος από την Αστυνομία.

Το Αστυνομικό Δελτίο αρ. 3 ημερομηνίας 11/2/2021 καθώς επίσης τα Αστυνομικά Δελτία 3 και 4 ημερομηνίας 12 /2/2021 είναι σχετικά.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE