Οι… λύκοι «έφαγαν» την Αρμίνια! (BINTEO)

Οι… λύκοι «έφαγαν» την Αρμίνια! (BINTEO)

Διατηρώντας το μηδέν πίσω σε έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, η Βόλφσμπουργκ πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ (0-3) και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση.

 

Είναι η πιο αθλητική ομάδα στην Γερμανία, για να της βάλεις γκολ πρέπει να… ματώσεις. Η Βόλφσμπουργκ κράτησε για 6ο σερί ματς το μηδέν πίσω και παρότι ο πρώτος της σκόρερ Βέγκχορστ έμεινε μακριά από το γκολ, εντούτοις σκόραρε τρεις φορές μέσα στο Μπίλεφελντ.

Ο εντυπωσιακός Ελβετός χαφ Ρενάτο Στέφεν με δύο τέρματα (29’, 47’) διέλυσε το αμυντικό πλάνο της Αρμίνια, ο Άρνολντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (54’) και με το ηχηρό 0-3, η Βόλφσμπουργκ ανέβηκε μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, βάζοντας πλώρη για ακόμα ψηλότερα.

 

 

 

Πηγή: Sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE