Οι… λύκοι «έφαγαν» την Αρμίνια! (BINTEO)

Οι… λύκοι «έφαγαν» την Αρμίνια! (BINTEO)

Διατηρώντας το μηδέν πίσω σε έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, η Βόλφσμπουργκ πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ (0-3) και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση.

 

Είναι η πιο αθλητική ομάδα στην Γερμανία, για να της βάλεις γκολ πρέπει να… ματώσεις. Η Βόλφσμπουργκ κράτησε για 6ο σερί ματς το μηδέν πίσω και παρότι ο πρώτος της σκόρερ Βέγκχορστ έμεινε μακριά από το γκολ, εντούτοις σκόραρε τρεις φορές μέσα στο Μπίλεφελντ.

Ο εντυπωσιακός Ελβετός χαφ Ρενάτο Στέφεν με δύο τέρματα (29’, 47’) διέλυσε το αμυντικό πλάνο της Αρμίνια, ο Άρνολντ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (54’) και με το ηχηρό 0-3, η Βόλφσμπουργκ ανέβηκε μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, βάζοντας πλώρη για ακόμα ψηλότερα.

 

 

 

Πηγή: Sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.