Συγκινημένος ο Σεραφείμ: «Ότι θέλουν ας κάνουν οι άλλες ομάδες- Είμαστε στους έξι καλύτερους της Κύπρου»

Συγκινημένος ο Σεραφείμ: «Ότι θέλουν ας κάνουν οι άλλες ομάδες- Είμαστε στους έξι καλύτερους της Κύπρου»

Διαβάστε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Μακάρειο, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Κώστας Σεραφείμ, που ήταν εμφανέστατα συγκινημένος.

Αναλυτικά: 

«Τέλος καλό, όλα καλά. Αποδείχτηκε πως στο τέλος της ημέρας παίξαμε σαν τελικό Καρδιοχτυπήσαμε. Είχαμε φάσεις να το τελειώσουμε. Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση. Οι κόποι μας ευοδωθήκαν. Είναι μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Από σήμερα είμαστε άνεγνοιας, ότι θέλουν ας κάμουν. Τέλος υλοποιήσαμε τον κρυφό στόχο μας. Τώρα θα δούμε τον θεσμό του Κυπέλλου. Συγκαταλεγόμαστε στις έξι καλύτερες ομάδες της Κύπρου. Το αποδείξαμε. Αξίζαμε να είμαστε στην εξάδα. Αποδόθηκε δικαιοσύνη. Θα πάρουν και το πριμ τους οι ποδοσφαιριστές μας. Θα ξεκουραστούμε και θα περιμένουμε τον πρωτοπόρο στο Μακάρειο».

The post Συγκινημένος ο Σεραφείμ: «Ότι θέλουν ας κάνουν οι άλλες ομάδες- Είμαστε στους έξι καλύτερους της Κύπρου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE