Συναγερμός στο Λουτράκι: Άγνωστος αποπειράθηκε να απαγάγει τα δύο παιδιά

Συναγερμός στο Λουτράκι: Άγνωστος αποπειράθηκε να απαγάγει τα δύο παιδιά

Συναγερμό στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σήμανε η καταγγελία μιας γυναίκας ότι ένας άγνωστος αποπειράθηκε να απαγάγει τα δύο παιδιά της, την στιγμή που έπαιζαν αμέριμνα στην αυλή του σπιτιού τους στο Λουτράκι, το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα των παιδιών, η οποία περιέγραψε το περιστατικό και στα social media, ξαφνικά σταμάτησε κοντά στο σπίτι ένα μαύρο τζιπ από το οποίο βγήκε ένας άνδρας μέσης ηλικίας και επιχείρησε να πλησιάσει τα παιδιά.

Όμως, εκείνα φοβήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα η ίδια να βγει πανικόβλητη στην αυλή. Μόλις την είδε, ο άγνωστος μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE