ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο Λουτράκι: Άγνωστος αποπειράθηκε να απαγάγει τα δύο παιδιά

Συναγερμός στο Λουτράκι: Άγνωστος αποπειράθηκε να απαγάγει τα δύο παιδιά

Συναγερμό στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σήμανε η καταγγελία μιας γυναίκας ότι ένας άγνωστος αποπειράθηκε να απαγάγει τα δύο παιδιά της, την στιγμή που έπαιζαν αμέριμνα στην αυλή του σπιτιού τους στο Λουτράκι, το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα των παιδιών, η οποία περιέγραψε το περιστατικό και στα social media, ξαφνικά σταμάτησε κοντά στο σπίτι ένα μαύρο τζιπ από το οποίο βγήκε ένας άνδρας μέσης ηλικίας και επιχείρησε να πλησιάσει τα παιδιά.

Όμως, εκείνα φοβήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα η ίδια να βγει πανικόβλητη στην αυλή. Μόλις την είδε, ο άγνωστος μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top