Δήμος Λεμεσού: Παράταση πληρωμής ετήσιου δικαιώματος επαγγελματικής άδειας νομικών προσώπων

Δήμος Λεμεσού: Παράταση πληρωμής ετήσιου δικαιώματος επαγγελματικής άδειας νομικών προσώπων

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι έχει δοθεί παράταση στην πληρωμή του ετήσιου δικαιώματος επαγγελματικής άδειας σε νομικά πρόσωπα, μέχρι τις 29 Απριλίου 2021.

 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση,  μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημερομηνίας 11 Φεβρουαρίου, έχει δοθεί παράταση στην πληρωμή του ετήσιου δικαιώματος επαγγελματικής άδειας σε νομικά πρόσωπα, για το οποίο η τελευταία ημερομηνία πληρωμής είναι η 26η Φεβρουαρίου 2021, μέχρι και τις 29 Απριλίου 2021.

Η πληρωμή γίνεται στα γραφεία εισπράξεως φόρων στην οδό Αρχ. Κυπριανού 23 (δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο), σε όλες τις Τράπεζες και στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λεμεσού www.limassolmunicipal.com.cy ή μέσω της  ιστοσελίδας της JCCsmart  www.jccsmart.com

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με  την Υπηρεσία Φόρων και Τελών του Δήμου Λεμεσού στο τηλέφωνο 25884400 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες καθώς και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE