Ένας θάνατος και 27 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη 17/2

Ένας θάνατος και 27 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Τετάρτη 17/2

Ένας θάνατος από την Covid-19 και 27 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τετάρτη.

Σε γραπτή του δήλωση ο «υπουργός» υγείας Αλί Πιλλί ανέφερε ότι τα 27 περιστατικά προέκυψαν από 3.590 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο καθώς και ότι ένας ασθενής με Covid-19 απεβίωσε σήμερα.

Είπε ότι 3 κρούσματα εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο, 6 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 18 είναι μολύνσεις εντός της κοινότητας. Τα 13 είναι από τη Λευκωσία, τα 8 από την Κερύνεια και τα 3 από την Μόρφου.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 3.132. Είκοσι ένας άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου σε βάρος 49χρονου στο προαύλιο της οικίας του, στην Πύλα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής (13/07).

BEST OF TOTHEMAONLINE