Απο στιγμή σε στιγμή αναμένεται να υπερχειλίσει το φράγμα Πωμού - Ποια άλλα ακολουθούν

Απο στιγμή σε στιγμή αναμένεται να υπερχειλίσει το φράγμα Πωμού - Ποια άλλα ακολουθούν

Μπορεί ο φετινός χειμώνας να μην ήταν ο αναμενώμενος ώστε να γεμίσουν όλα τα φράγματα στην Κύπρο, ωστόσο απο τη χθεσινή κακοκαιρία δυο φράγματα είναι κοντά στην υπερχείλιση.

Απο στιγμή σε στιγμή αναμένεται να υπερχειλίσει το φράγμα του Πωμού, το οποίο μέχρι το βράδυ ήταν στο 99% της πληρότητας του. Το φράγμα Πωμού είναι χωρητικότητας 860.000 κυβικών μέτρων νερού

Απο την άλλη το φράγμα της Αργάκας είναι κοντά στο να γεμίσει αφού έχει ξεπεράσει το 90% της χωρητικότητας του που είναι το 990.000 κυβικών μέτρων νερού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.