Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Όπως μεταδίδει το Αναντολού, Τσαβούσογλου και Μπλίνκεν συζήτησαν περιφερειακά θέματα, καθώς και ζητήματα FETO (γκιουλενιστών) καθώς και ΡΚΚ/PYD, θέματα τρομοκρατίας, S400, Συριακό και ανατολική Μεσόγειο.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι Τσαβούσογλου και Μπλίνκεν, συμφώνησαν να αναπτυχθεί ένας αμοιβαίος ειλικρινής διάλογος, ενώ από ο Τούρκος ΥΠΕΞ εξέφρασε την δυσφορία του για τις τελευταίες δηλώσεις που έγιναν από τις ΗΠΑ. Οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν να συζητήσουν λεπτομερέστερα όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τις επόμενες ημέρες.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις