Κυπριακή στάση λεωφορείου με... πλαστικές καρέκλες -ΒΙΝΤΕΟ

Κυπριακή στάση λεωφορείου με... πλαστικές καρέκλες -ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο και όμως Κυπριακόν. 

Όταν ζεις στη νήσο Κύπρο πολλές φορές φτάνεις σε σημείο να νιώθεις πως τα έχεις δει όλα σε αυτή τη ζωή.

Το πρόβλημα όμως είναι, πως πάντα θα υπάρχει κάτι ικανό να ξεπεράσει τα πεπραγμένα και να θέσει ακόμη ψηλότερα τον πήχυ της ανεμελιάς, του ταμπεραμέντου και της προχειρότητας. 

Το πιο πρόσφατο βιντεάκι της σελίδας 'I Love Cyprus ΡΕ' απεικονίζει μια υποτιθέμενη στάση λεωφορείου. Και λέμε υποτιθέμενη γιατί... μόνο στάση λεωφορείου δε θυμίζει. 

Αφού προφανώς δεν υπήρξε πρόνοια για να τοποθετηθεί στεγασμένο παγκάκι (πολυτέλειες) κάποιοι μερίμνησαν να εξοπλίσουν την στάση του λεωφορείου με τρεις... πλαστικές καρέκλες οι οποίες μάλιστα για σκοπούς συνοχής είναι αλυσοδεμένες μεταξύ τους.

Αν μη τι άλλο, πρωτοτυπία. 

Δείτε το βιντεάκι και απολαύστε και μόνοι σας...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE