ΑΣΔΥΚ για επεισόδια Λευκωσίας: ΄Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν αλλά όχι να ψάχνουν για αποδιοπομπαίο τράγο΄

ΑΣΔΥΚ για επεισόδια Λευκωσίας: ΄Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν αλλά όχι να ψάχνουν για αποδιοπομπαίο τράγο΄

Την δικής τους θέση ξεκαθαρίζουν από μεριάς τους οι αστυνομικοί για τα επεισόδια του Σαββάτου στην Λευκωσία, μέσα από τον Εκπρόσωπο της συντεχνίας του Σώματος (ΑΣΔΥΚ), Νίκο Λοϊζίδη.  

«Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν αλλά όχι να ψάχνουν για αποδιοπομπαίο τράγο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην εκπομπή Alpha Ενημέωση.

Την ίδια ώρα διευκρινίζει ότι «Η αστυνομία είναι εκεί και προστατεύει τους πολίτες.» Ταυτόχρονα ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι αναμένωντας το αποτέλεσμα από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων Κατά της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE