ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η υπόσχεση όλο νόημα για Μέσι: «Οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η υπόσχεση όλο νόημα για Μέσι: «Οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι, Μαρσέλο Κλάουρε, ευχαρίστησε με… υπόσχεση τον Λιονέλ Μέσι για την υπογεγραμμένη φανέλα που του έκανε δώρο ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να δοκιμάσει την εμπειρία του να παίξει μπάλα και να μείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Πάντα είχα την περιέργεια να απολαύσω και να ζήσω την εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και να ζήσω αυτό το πρωτάθλημα» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Και δεν αποκλείεται ο Μέσι να έχει αυτή την ευκαιρία, αν λάβουμε υπόψη και την υπόσχεση όλο νόημα του εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι (ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ), Μαρσέλο Κλάουρε, με αφορμή την υπογεγραμμένη φανέλα που του έκανε δώρο ο Λέο.

«Σε ευχαριστώ Λιονέλ Μέσι που μου έστειλες αυτή την φανέλα. Θα την φυλάξουμε με πολλή αγάπη. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι πολύ μικρός και είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν» έγραψε στο Instagram ο επιχειρηματίας από την Βολιβία, για τον οποίο ο Μέσι έγραψε: «Για τον Μαρσέλο με αγάπη, Λέο Μέσι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Claure (@marceloclaure)

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Η υπόσχεση όλο νόημα για Μέσι: «Οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top